CRM marketing

CRM Trženje je specializiran CRM sistem za trženje.

CRM sistem za marketing

CRM sistem za marketing optimizovan je tako da vam pomaže da:

  • povećate promet,
  • ostvarite konverziju,
  • povećanje prodaje,
  • povećanje zadovoljstva klijenata.

Osnovni zadatak CRM-a je da vam pomogne kreirate efikasnu marketinšku kampanju.

crm-trzenje_1/Group-431
CRM sistem za marketing

Izrada odredišnih (landing) stranica

CRM sistem za marketing omogućava vam da kreirate landing stranice koja će vam pomoći da posetioce vašeg web sajta pretvorite u kupce. Pomoću Kabi CMS sistema možete samostalno kreirati landing stranice koje će biti prilagođene različitim uređajima i veličinama ekrana (responzivni dizajn), gde možete jednostavno modifikovati sadržaj i prilagođavati ga potrebama vaše marketinške kampanje.

crm-trzenje_1/Group-503
Izrada odredišnih (landing) stranica

Email

Sistem E-poštar je sastavni deo Kabi CRM-a koji vam omogućava da samostalno kreirate efikasne e-mail kampanje i newsletter-e. Kreiranje newslettera sa prelepim dizajnom i unapred definisanim šablonom i personalizovanim sadržajem je veoma jednostavno. E-poštar sadrži naprednu statistiku koja vam daje pregled svih reakcija i aktivnosti primaoca newslettera na isti, kao što su stopa otvaranja, broj poseta, broj klikova, broj odjava, itd.

crm-trzenje_1/Group-436
Email

SMS marketing

Kabi CRM marketing ima integrisan i SMS marketing alat. SMS marketing je odlično rešenje ako želite visok povraćaj ulaganja. eng. open rate. Statistika kaže da je oko 90% svih korisnika koji prime SMS pročitalo u prva 3 minuta od prijema.

crm-trzenje_1/kabi-sms-marketing-message
SMS marketing

Oglaševanje

Pratite povraćaj ulaganja (ROI) u Google Ads i Facebook oglašavanje. Uz pomoć Kabi Marketing -a videćete tačno da li vam oglašavanje donosi željene rezultate.

Želim prezentaciju sistema
crm-trzenje_1/oglasevanje-ikona
Oglaševanje